AcasăPoliticaOprescu nu mai vrea sa fie presedinte, e prea ocupat ca primar

Oprescu nu mai vrea sa fie presedinte, e prea ocupat ca primar

Sorin Oprescu sustine ca nu este tentat de o candidatura prezidentiala, ci de ramanerea la Primaria Generala inca 10 ani.

Sorin Oprescu spune ca n-ar da Primaria Capitalei pe Palatul Cotroceni

Oprescu admite ca anumite persoane din PSD ”au cochetat” cu ideea intrarii sale in cursa pentru Cotroceni: ”Da, au cochetat cu ideea asta, cand ma vedeau. Am multi prieteni in PSD. Am ramas cu vechile prietenii, am ramas cu oamenii la care tin. Nu am umblat pe la usi, pe la sonerii”. Cum insa, in calitate de edil sef al Capitalei, are planuri ”nu pentru trei ani si jumatate, cat au mai ramas (din actualul mandat – n.r.), ci pentru zece ani de zile”, actualul primar general nu a dorit dezvoltarea discutiilor pe tema. De unde se intelege ca Presedintia nu se inscrie pe lista prioritatilor lui Oprescu. Dar daca tot a venit vorba despre PSD, Sorin Oprescu a tinut sa afirme ca Adrian Nastase se va intoarce ”incet, incet” in prima linie a Partidului Social Democrat: ”A fost o trauma acolo, eu sper din tot sufletul sa treaca peste ea, iar daca a vrut sa se impuste, s-a impuscat pentru ca l-au umilit in halul in care l-au umilit”.

”Basescu s-a despartit de PDL din cauza unor tulburari endocrinologice”

Plin de compasiune fata de Nastase, Oprescu si-a ascutit brusc limba atunci cand a venit vorba despre Traian Basescu si despartirea acestuia de PDL: ”Am vazut si eu filmul, cand eram tanar: <<Adio, dar raman cu tine>>. El are niste tulburari biochimice, endocrinologice, normale pentru barbat la varsta dansului. Si are compulsiuni din astea”. La fel de acid a comentat Sorin Oprescu si contrele schimbate intre ei de presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta: ”Bunica mea avea o vorba: <<cioara cand n-are ce face, se scobeste in fund si face o rana>>”.

[poll id=”481″]

author avatar
Simona Badulescu
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger