AcasăPoliticaOprescu, intrebat in legatura cu faptele de care este acuzat consilierul sau:...

Oprescu, intrebat in legatura cu faptele de care este acuzat consilierul sau: Punct si am terminat!

In conditiile in care consilierul sau personal din cadrul Primariei Capitalei, pe care, de altfel, l-a si suspendat din functie, odata ce acesta a ajuns in vizorul DNA, a fost trimis recent in judecata, de catre procurorii anticoruptie, care il cerceteaza pentru trafic de influenta, edilul Oprescu sustine ca nu are nicio legatura cu faptele care i se imputa lui Wigler.

Prezent, sambata, in Piata Timpului, din centrul Capitalei, cu ocazia unui eveniment cultural, respectiv acordarea unor stele pe Aleea Celebritatilor unor actori, Sorin Oprescu a fost intrebat daca are vreo legatura cu faptele de care este acuzat consilierul sau, de vreme ce s-a vehiculat ca numele sau ar aparea in interceptarile facute in acest dosar. Iar raspunsul lui Sorin Oprescu a fost cat se poate de categoric: „Nu, doamna, nu. Nu. Nu. Punct si am terminat”.

Acuzat ca ar fi luat mita pentru a interveni in favoarea aprobarii unui plan de urbanism zonal in vederea construirii unui supermarket in Bucuresti, Solomon Wigler a fost initial retinut pentru 24 de ore, si ulterior arestat preventiv. In cursul zilei trecute, s-a aflat ca procurorii au decis sa il trimita in judecata.

176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger