AcasăPoliticaOprea vrea sa inghita si ultimii senatori PPDD

Oprea vrea sa inghita si ultimii senatori PPDD

Dupa ce a cules tot ce se putea culege din gradina lui Dan Diaconescu, liderul UNPR pofteste si la ultimii sapte senatori pe care ii mai are PPDD-ul.

Gabriel Oprea
Vizita lui Haralambie Vochitoiu la UNPR lasa se se inteleaga ca si ultimii senatori PPDD sunt de vanzare

Interesul manifestat de Gabriel Oprea fata de capatuirea cu niste parlamentari in plus este mare, dovada in acest sens fiind plecarea sa de la sedinta conducerii PSD doar pentru  se intalni cu liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochitoiu. Din pacate pentru cei doi, venirea lui Vochitoiu la sediul UNPR a fost remarcata de reporterul pesurse.ro. Astfel surprins, senatorul Vochitoiu a refuzat sa faca orice comentariu ”pentru a nu alimenta suspiciunile din aceasta perioada”. Suspiciuni deja alimentate, fie vorba intre noi, de simpla sa prezenta la sediul partidului condus de Gabriel Oprea, partid al carui apetit deosebit pentru achizitionarea de parlamentari este binecunoscut.

Iar banuielile ca liderul senatorilor PPDD nu vrea sa fie el acela care stinge lumina la grup cresc daca ne gandim ca dezertarea a inca unui coleg ar duce la desfiintarea grupului PPDD din Senat. Iar cum inca din decembrie se vorbea ca mai exista doi pepededisti tentati sa emigreze, este clar ca Vochitoiu se teme ca va ramane fara functia de lider de grup.

author avatar
Simona Badulescu
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger