AcasăPoliticaOprea, un aliat de nadejde dupa interes national

Oprea, un aliat de nadejde dupa interes national

Gabriel Oprea insista: Victor Ponta trebuie sa candideze pentru Cotroceni. In schimb, refuza sa-i asigure pe pesedisti ca le va fi alaturi si dupa alegerile prezidentiale.

Catalogat, la inceput, ”partid de stransura” de pesedisti, UNPR-ul lui Gabriel Oprea ii are acum la mana pe social-democrati

”Suntem convinsi ca Victor Ponta trebuie sa candideze la alegerile prezidentiale din noiembrie. Este tanar, face parte din generatia care in 1989 a schimbat viitorul Romaniei”, declara, ori de cate ori poate, liderul UNPR. Iar ca sa fie sigur ca nimic nu va sta in calea misiunii trasate lui Ponta, Oprea si-a pus UNPR-ul la lucru si a strans deja 500.000 de semnaturi de sustinere pentru liderul PSD, respectiv jumatate din numarul promis: ”Obiectivul nostru strategic este de a strange 1.000.000 de semnaturi, la nivel national, pentru sustinerea premierului Victor Ponta la alegerile prezidentiale”.

Daca iese din cuvantul UNPR si PPDD, Victor Ponta risca sa zboare de la guvernare inainte chiar de a-si incerca fortele in alegerile prezidentiale

Daca in privinta expedierii lui Ponta de la Palatul Victoria totul pare a sta bine (social-democratii insista si ei ca este musai ca seful lor sa candideze la Presedintie), lucrurile se incurca atunci cand uneperistul Gabriel Oprea este intrebat de partea cui se vede el dupa alegerile prezidentiale, date fiind modificarile majore care vor interveni pe scena politica dupa iesirea lui Traian Basescu din prim-plan. ”Voi fi oriunde va fi nevoie de mine, pentru ca din punctul meu de vedere interesul national primeaza”, afirma senin Oprea, ignorand cu bunastiinta fiorii reci pe care acest raspuns il provoaca pesedistilor, in frunte cu Ponta. Niste pesedistii care stiu si ei ca ii asteapta vremuri foarte grele, din moment ce au ajuns la cheremul UNPR, PPDD si al dezertorilor liberali momiti in tabara lui Tariceanu.

[poll id=”789″]

author avatar
Simona Badulescu
1.322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger