AcasăPoliticaOprea sustine ideea ca toti politicienii sa aiba tezele de doctorat verificate:...

Oprea sustine ideea ca toti politicienii sa aiba tezele de doctorat verificate: La mine e o tema falsa. Sunt un om serios

Gabriel Oprea se declara de acord cu varianta ca toti oamenii politici care au titluri de doctor sa ajunga sa le fie verificate tezele, de catre experti, in vederea inlaturarii oricarei suspiciuni in privinta unui plagiat.

Liderul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei a adus, marti, in discutie chestiunea tezei sale de doctorat si indeosebi acuzatia ca ar fi plagiat aceasta lucrare, repusa pe tapet in spatiul public, in conditiile in care, in urma cu doar cateva saptamani, unicul for din cadrul Ministerului Educatiei in masura sa analizeze astfel de aspecte a constatat ca acuzatiile nu se sustin.”As fi vrut sa ma intrebati de plagiatul meu, mai bine”, a insistat ministrul de Interne in fata jurnalistilor, amintind de faptul ca, in timpul in care a fost la Bruxelles, la Consiliul JAI, s-a discutat din nou despre acest subiect.

Oprea are si o explicatie pentru toata aceasta controversa. Seful MAI considera ca tot acest intreg scandal ar fi fost inscat de faptul ca a crescut in sondaje, ajungand pe locul 3 la capitolul incredere a populatiei, asemeni formatiunii pe care o conduce, dar ca nu se pune problema sa fi plagiat. „Sunt de acord ca toti oamenii politici (…) sa se verifice teza de doctorat. A mea tocmai a fost verificata (…). In comisie (…) au fost chemati si experti si a fost un verdict in unanimitate – ca nu am plagiat. (…) Si Gabi Oprea si UNPR-ul trebuie sa li se mai puna si un pic piedica. (…) La mine e o tema falsa. Sunt un om serios, UNPR-ul e un partid serios”, a conchis ministrul Oprea.

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger