AcasăPoliticaOprea si Cioaba i-au pus romii in cap lui Ponta

Oprea si Cioaba i-au pus romii in cap lui Ponta

Asa cum au anuntat inca de saptamana trecuta, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si Partidul Alianta Democrata a Romilor au semnat un protocol de colaborare. Acord a carei „factura” politica o va achita Victor Ponta, dupa cum sustin surse din interiorul coalitiei de guvernamant.

Victor Ponta, la un pas sa piarda sustinerea celorlalte comunitati de romi

Fara sa-si dea seama, prezidentiabilul social-democrat si-a bagat mortul in casa, atunci cand a acceptat, chiar si prin intermediul partidului condus de Gabriel Oprea, sa-si asocieze imaginea cu cea a clanului Cioaba. Si asta pentru ca si romii sunt divizati, iar cei mai multi dintre ei il contesta puternic pe Dorin Cioaba. Care, in cateva zile, s-a lipit ca marca de scrisoare de Victor Ponta, promitandu-i  acestuia sute de mii de voturi. „Primul nostru proiect este ca Victor Ponta sa ajunga presedintele Romaniei. Domnul Ponta cu siguranta va ajunge la Cotroceni, pentru ca toti ne vom strange si vom merge in campanie electorala. Vom face tot ceea ce este posibil si prin aceasta vom arata partenerului nostru, UNPR, ca avem structuri si avem oameni care vor merge la vot si vor vota asa cum le vom indica noi.

Dorin Cioaba spera ca partidul lui sa ajunga in Parlament cu ajutorul UNPR

Estimam undeva la cateva sute de mii de voturi care vor veni de la comunitatea de romi si nu cred ca exagerez cu nimic, pentru ca romii sunt primii care vor merge la vot, pentru ca ei au nevoie de schimbare”, a afirmat Dorin Cioaba.  Vorbe goale, s-au grabit liderii celorlalte comunitati de romi sa-l combata pe Cioaba. Mai mult, acestia s-au aratat extrem de deranjati de insotirea lui Victor Ponta cu PADR, precizand ca-si vor sfatui oamenii sa nu mai voteze cu candidatul PSD.

 

author avatar
Adelina Ionicel
826 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger