AcasăPoliticaOprea, replica la afirmatia lui Vanghelie: Nu cred in dusmanii politice

Oprea, replica la afirmatia lui Vanghelie: Nu cred in dusmanii politice

Prezent, sambata, in calitate de lider al UNPR, la o reuniune a tinerilor membri ai Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, ministrul Oprea a facut o serie de precizari in privinta proiectului taxarii marilor averi, dar si in legatura cu o situatie in care a fost mentionat numele sau.

Este vorba despre o afirmatie facuta, vineri, la Instanta Suprenma, de catre Marian Vanghelie, pe holurile Inaltei Curti, inainte de inceperea sedintei de judecata de la Instanta Suprema, in care s-a analizat solicitarea procurorilor DNA privind arestarea preventiva a primarului sectorului 5.

„Am un loc in celula pentru Ponta si Oprea”, sustinea, vineri, edilul Vanghelie. O zi mai tarziu, vicepremierul a tinut sa faca, pe scurt, cateva clarificari si in legatura cu acest aspect. Fara sa intre prea mult in detalii, viceprepremierul a spus ca nu intra in conflicte de natura politica. „N-am pomenit niciodata niciun nume. (…) Nu cred in dusmanii politice, cred eventual intr-o competitie politica. Iar in probleme de justitie (…) niciodata nu ne exprimam”, a concluzionat presedintele UNPR.

author avatar
Cristina Stefan
412 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger