AcasăPoliticaOprea, multumit ca Legea pensiilor militare de stat a fost promulgata: Un...

Oprea, multumit ca Legea pensiilor militare de stat a fost promulgata: Un demers reparatoriu pe care l-am initiat la inceputul anului

In conditiile in care legea, promulgata recent de catre seful statului, urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial, pas in urma caruia prevederile sale pot fi puse in aplicare,  ministrul de Interne, totodata si vicepremier pentru securitate nationala, saluta demersul in sine, pe care il considera a fi unul ”reparatoriu”.

Faptul ca acest demers legislativ a fost finalizat reprezinta in opinia vicepremierului Oprea ”o dovada in plus ca Guvernul, Parlamentul si Presedintia Romaniei au aceeasi viziune responsabila fata de cei care isi slujesc tara sub juramant”, in vederea asigurarii securitatii statului si a cetatenilor.

Legea, care ii vizeaza atat pe militari, cat si pe functionarii cu statut special din segmentul securitatii nationale, a primit unda verde de la Cotroceni, fiind promulgata, prin decret semnat de catre presedintele Iohannis, joia trecuta. ”Este un demers reparatoriu pe care l-am initiat la inceputul acestui an si care s-a bucurat de aprecierea si sustinerea tuturor institutiilor din domeniul apararii, ordinii publice si securitatii nationale, precum si a asociatiilor cadrelor militare in rezerva si in retragere”, sustine seful MAI.

Nu in ultimul rand, Oprea a reafirmat faptul ca, atat in calitatea sa de militar, de ales al statului, cat si de reprezentant al Guvernului va sustine cu fiecare ocazie pe care o are initiative menite sa fortifice securitatea nationala, dar si institutiile statului.

464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger