AcasăPoliticaOprea ii cere lui Dragnea 10%

Oprea ii cere lui Dragnea 10%

Liderul UNPR se tine tare in negocierea cu pesedistii

Cu doua zile inainte de sedinta Comitetului National Executiv in care PSD urmeaza sa discute problema participarii la alegeri pe liste comune cu UNPR, Gabriel Oprea a iesit la rampa si i-a anuntat pe social-democrati ca vrea o cota de minimum 10% din locurile eligibile.

Liderul UNPR se tine tare in negocierea cu pesedistii

Conform liderului Gabriel Oprea, UNPR-ul este gata sa candideze la alegerile din 2016 pe mana proprie, prin urmare nu are niciun motiv sa accepte o oferta nemultumitoare din partea PSD. ”Vrem ca, indiferent de modul in care vom candida, UNPR sa obtina minim 10% din voturi. Poate parea un obiectiv ambitios, dar mizam pe alesii nostri locali si pe echipa puternica din teritoriu. Nu pot sa va dau un raspuns in acest moment, daca vom candida cu PSD, dar suntem pregatiti pentru ambele variante. Noi am fost loiali guvernarii, nu am tradat, ne tinem de cuvant ceea ce este un lucru mai rar in politica.

Actualul sef al PSD nu este dispus sa respecte intelegerile parafate de Oprea cu Ponta

La baza parteneriatului PSD-UNPR a fost intotdeauna dialogul. Voi discuta cu Liviu Dragnea, suntem doi oameni responsabili, corecti unul fata de celalalt. Daca vom merge cu PSD, ne vom implica cu toata forta si resursele pentru un numar cat mai mare de voturi. Partidul sau alianta care obtine cel mai mare numar de voturi va da premierul, deci fiecare zecime de procent conteaza daca vrem sa guvernam pentru Romania”, i-a avertizat Oprea, ieri, pe pesedistii lui Liviu Dragnea.

author avatar
Simona Badulescu
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger