AcasăPoliticaOprea, dupa consultarile de la Cotroceni: Sustinem alegerile anticipate/UNPR va sprijini orice...

Oprea, dupa consultarile de la Cotroceni: Sustinem alegerile anticipate/UNPR va sprijini orice formula pe care presedintele o va dori

Dupa discutiile cu seful statului-cele mai scurte din seria consultarilor dintre Klaus Iohannis si reprezentantii formatiunilor si partidelor cu reprezentare in Parlament, pe acest subiect- presedintele UNPR a anuntat concluziile intrevederii in privinta desemnarii viitorului premier si a formarii noului Executiv.

„Suntem total de acord si sustinem alegerile anticipate. (…) Orice formula pe care presedintele Romaniei, KIaus Iohannis, in dialog cu partidele politice, cu delegatii din strada, o va dori, va fi sprijinita de UNPR”, a anuntat Gabriel Oprea, de la Cotroceni, liderul Uniunii Pentru Progresul Romaniei precizand ca formatiunea sa va sprijini inclusiv formula unui guvern de tehnocrati.

Consultarile dintre Klaus Iohannis si UNPR au inceput la ora 11.30, si s-au incheiat dupa circa un sfert de ora, iar din delegatia Uniunii a mai facut parte, pe langa Oprea, si edilul sectorului 2, Neculai Ontanu. O ora mai tarziu, respectiv la ora 12.30, la discutiile cu seful statului au intrat reprezentantii ALde, respectiv copresedintii Aliantei, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin.

Va reamintim ca varianta alegerilor anticipate au fost propusa de liberali, copresedintii PNL -Gorghiu si Blaga, dar si liderul onorific Mircea Ionescu Quintus sustinand aceasta varianta, in fata presedinetlui, la discutiile avute joi dupa-amiaza, la sediul Presedintiei.

author avatar
Cristina Stefan
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger