AcasăPoliticaOprea, declaratii la iesirea de la Comisia Juridica: nu mi-e frica de...

Oprea, declaratii la iesirea de la Comisia Juridica: nu mi-e frica de nimeni si de nimic/mi-am facut datoria

Dupa ce si-a sustinut cauza in fata senatorilor juristi, fostul sef al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) a precizat o data in plus, in fata presei, ca solicita in continuare ca alesii Camerei Superioare a Parlamentului sa voteze in favoarea solicitarii DNA in privinta sa, desi s-a aflat, anterior, in cursul acestei zile, ca avocatul sau cere retrimiterea dosarului la Parchet.

Repetand, practic, ceea ce afirmase si in interventiile sale de pana acum, respectiv ca a respectat mereu legea, Gabruei Oprea a dat de inteles ca vrea sa se afle adevarul si ca nu se teme de nimic. „Sunt un om care a ajutat justitia, care nu mi-e frica de nimeni si de nimic”, a rostit Oprea, facand apel si la un dicton mai vechi: „cine nu munceste, nu greseste”.

Mai mult, fostul vicepremier pentru securitate nationala si fost sef al MAI a mai insistat asupra unui aspect, mai exact asupra faptului ca ar fi vorba despre un anume moment politic, desi nu a vrut sa dea detalii sau vreun nume. „Nu am cerut nimic in plus – ma refer la coloana-  fata de ceilalti ministri de interne (…) care au beneficiat (…) va rog sa cereti documente (…) ca om politic inteleg foarte  bine tot ceea ce inseamna momentul acesta politic si (…) nu am incalcat niciodata legea, mi-am facut datoria si, repet, sunt om politic”, a conchis Oprea.

Senatorul si, tototdata, liderul UNPR, a parasit sala de sedinte dupa circa trei sferturi de ora de la momentul la care ar fi trebuit sa inceapa sedinta comisiei Juridice pe marginea solicitarii DNA privind incuviintarea urmaririi penale a fostului ministru oprea, pentru doua acuzatii de abuz in serviciu.

author avatar
Cristina Stefan
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger