AcasăPoliticaOprea confirma ca Parchetul General preia ancheta in cazul mortii politistului: Este...

Oprea confirma ca Parchetul General preia ancheta in cazul mortii politistului: Este normal!

Gabriel Oprea a fost cel care a confirmat, practic, informatia aparuta, pe surse, in cursul diminetii de miercuri, referitor la faptul ca procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie vor prelua de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti dosarul in care se fac cercetari in cazul Gigina.

„Va spun eu: este normal ca Parchetul General sa preia aceasta ancheta si sunt documente in acest sens la Parchet ca toti ministrii de Interne din 2006-2007 au avut antemergator (…) eu aveam functia si de vicepremier pe securitate nationala, coordonam mai multe ministere, nici nu mi-am luat cncediul, si am muncit”, a precizat Oprea, miercuri, la Parlament.

Asadar, Parchetul General va prelua ancheta in dosarul in care se cerceteaza conditiile in care a pierit tanarul politist Bogdan Gigina, care a fost implicat, pe 20 octombrie, intr-un accident de circulatie produs pe Stirbei Voda, in timp ce facea parte din coloana oficiala a vicepremierului, aspect confirmat, dupa tragedie, de Politia Capitalei.

Reamintim ca, pe 23 octombrie, Ministerul Public anunta faptul ca „Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a fost sesizat, la 20 octombrie 2015, cu privire la un accident rutier produs la aceeasi data, in Bucuresti, soldat cu decesul numitului G.B.C. (agent de politie), pe rolul acestei unitati de parchet fiind constituit un dosar avand ca obiect infractiunea de ucidere din culpa”.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger