AcasăPoliticaOprea a uns-o sefa pe Minca

Oprea a uns-o sefa pe Minca

Gabriel Oprea stie cum sa-si rasplateasca membrii de partid

Inscrierea Lilianei Minca in UNPR a fost cu noroc. „Generalul” i-a promis ca va avea grija de ea si s-a tinut de cuvant.

Gabriel Oprea stie cum sa-si rasplateasca membrii de partid

„Ma regasesc langa domnul general Oprea, presedintele UNPR. (…) Imi place sa execut ordinele date de generali care au strategii. Domnul Oprea a aratat ca are strategii”. Asa si-a justificat Liliana Minca transferul de la PND la UNPR. La doar cateva zile dupa ce a pus mana pe carnetul de partid,  fosta sefa a Loteriei a mai primit un cadou de buna purtare, fiind numita presedinte executiv al organizatiei judetene Botosani a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, in baza unei decizii semnate de  Gabriel Oprea. „Este o responsabilitate. Din punctul meu de vedere, orice functie pe care o ocup sau am ocupat-o pentru mine a reprezentat o responsabilitate si am tratat-o cu maxima seriozitate, motiv pentru care am avut si rezultate”, a afirmat Liliana Minca. In context, aceasta a aratat ca principala ei misiune ramane aceea de a nu iesi din cuvantul „generalului Oprea”.

Liliana Minca s-a invartit de inca o functie in UNPR

„Obiectivul meu principal este sa duc la indeplinire dispozitiile date de presedintele UNPR, domnul general Gabriel Oprea, de a fi partidul cu cel mai mare numar de membri”, a conchis Minca.

author avatar
National
927 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger