AcasăPoliticaOprea a anuntat cum va vota UNPR-ul in Parlament in cazul Codului...

Oprea a anuntat cum va vota UNPR-ul in Parlament in cazul Codului fiscal

La consultarile de joi, la care Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei va fi reprezentata de Eugen Nicolicea si Haralambie Vochitoiu, formatiunea condusa de Gabriel Oprea va merge fara vreun mandat, dar cu convingerea ca dialogul pe acest subiect va conduce catre o solutie.

In conditiile in  care s-a stabilit ca intrevederea membrilor formatiunilor parlamentare, in privinta Codului fiscal, sa aiba loc peste doar doua zile, mai exact pe 20 august, la Palatul Parlamentului, liderul UNPR a explicat, marti, ca formatiunea pe care o conduce spera ca aceste consultari tehnice vor conduce catre o solutie favorabila, respectiv catre un acord politic.

Cat priveste felul in care formatiunea sa va vota acest proiect legislativ care s-a intors la Palament, dupa ce seful statului l-a retrimis spre reexaminare, in luna iunie, vicepremierul a subliniat urmatorul aspect: „UNPR-ul va vota politic in Parlamentul Romaniei in cadrul coalitiei de guvernare din care face parte”.

Legislativul urmeaza sa se reuneasca, in sesiune extraordinara, in cursul saptamanii viitoare, pentru a vota din nou proiectul Codului fiscal.

227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger