AcasăPoliticaOpozitia il pune pe premier sa completeze chestionare

Opozitia il pune pe premier sa completeze chestionare

Premierul Victor Ponta si liderii liberali au incins zilele acestea un soi de „adevar sau provocare” in varianta politica.

Luati la intrebari de Victor Ponta pe tema Codului fiscal, penelistii, prin vocea prim-vicepresedintelui Catalin Predoiu, i-au transmis si ei nelamuririle care ii macina de ceva vreme.

„Contra-intrebari”. Asa si-a intitulat Predoiu postarea in care incearca sa-l descoasa pe premier. „Chiar crezi ca te mai ia cineva in serios cu Codul fiscal, dupa ce ai dezinformat prin omisiune Banca Nationala cu privire la lista pachetului de relaxare fiscala? Chiar crezi ca te mai ia cineva in serios cu Codul fiscal, dupa ce ai dezinformat Comisia Europeana cu privire la esecul reformelor si programul lor <<deraiat>>? Chiar crezi ca te mai ia cineva in serios cu Codul fiscal, dupa ce ai dezinformat Parlamentul cu privire la incadrarea deficitului pe anii urmatori in deficitul bugetar MTO asumat inclusiv prin votul tau, pe vremea cand iti mai asumai un vot in Parlament, in 2012?”, l-a  chestionat Catalin Predoiu pe Victor Ponta, nu inainte de a-l numi „tehnocratul de Stambul”.

Convins fiind ca raspunsurile la intrebarile lui s-ar putea sa nu vina niciodata, prim-vicepresedintele PNL s-a multumit sa traga singur concluzia in ceea ce priveste viitorul actualului premier. „E prea tarziu, draga Victor, sa faci pe tehnocratul si pe seriosul. Ai avut timp sa fii serios si corect. L-ai risipit. Timpul tau a expirat, indiferent daca iti termini sau nu mandatul la termen. Ai pierdut”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger