AcasăPoliticaOlguta Vasilescu ii da replica lui Ponta: Nimeni nu i-a spus macar...

Olguta Vasilescu ii da replica lui Ponta: Nimeni nu i-a spus macar «da-te mai incolo»

Pe langa Liviu Dragnea, si Olguta Vasilescu a dat o replica recentelor declaratii facute de catre fostul premier pesedist, cu privire la felul in care se iau deciziile in PSD si la felul in care se desfasoara comunicarea in interiorul formatiunii pe care Victor Ponta a condus-o, pana acum cativa ani.

In opinia vicepresedintelui PSD, Ponta n-ar prea trebui sa fie suparat si daca e sa aiba ceva de spus, sa spuna in interiorul partidului. Adica sa nu spele lucrurile in public. „Nimeni nu i-a spus macar «da-te mai incolo» in interiorul partidului. El a renuntat singur si fara sa se consulte cu partidul si la functia de presedinte al partidului si la functia de prim-ministru. Eu am aflat de pe Facebook, de exemplu, ca nu mai avem Guvern. Si atunci, cine l-a deranjat pe Victor Ponta?”, a conchis actualul ministru al Muncii, seara trecuta, la Televiziunea Publica.

In ciuda acestor concluzii, Vasilescu a tinut sa spuna ca are „o relatie buna” cu fostul sef al Guvernului, insa a dat de inteles ca Ponta ar trebui sa se limiteze la a fi un lider al partidului – si sa vina la sedintele PSD-ului, si nu un comentator politic. „Atentie: sa fie un lider al PSD, nu un analist politic. (…) Nu-l mai intreaba nimeni, pentru ca nu mai vine la sedinte, ca sa-l intrebe cineva”, a adaugat Olguta Vasilescu.

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger