AcasăPoliticaOana Mizil a anuntat, la iesirea de la DNA, ca va demisiona...

Oana Mizil a anuntat, la iesirea de la DNA, ca va demisiona din Parlament

La iesirea de la audierile de la DNA, deputatul social-democrat a facut, in urma cu scurt timp, un dublu anunt, vestind intr-o prima faza ca va renunta la statutul de parlamentar, pentru ca apoi sa confirme, public, faptul ca ea si iubitul sau, nimeni altul decat primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, vor deveni parinti.

La plecarea de la discutiile cu procurorii anticoruptie, Oana Niculescu Mizil a declarat, asadar, ca are de gand sa demisioneze, in cursul zilei de joi, din Legislativ, precizand ca nu procurorii i-au cerut sa faca acest pas. „Astazi imi depun demisia din calitatea de deputat, pentru ca nu vreau sa fie un impediment in fata justitiei. Eu sunt un om corect”, a declarat social-democrata, adaugand ca a aflat ca are calitate de suspect intr-un dosar.

Totodata, Oana Niculescu Mizil a confirmat ca este gravida. Peste cateva luni, iubita edilului sectorului 5 va aduce pe lume un baietel.

Va amintim ca parlamentarul a fost chemat de catre procurorii anticoruptie la audieri, chiar in ziua in care DNA a facut perchezitii atat la primaria condusa de Marian Vanghelie, cat si la locuinta acestuia.

sursa foto: Facebook/Oana Niculescu-Mizil

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger