AcasăPolitica"O stare de slabiciune" l-a facut pe presedintele Senatului sa-si anuleze toate...

„O stare de slabiciune” l-a facut pe presedintele Senatului sa-si anuleze toate intalnirile de luni

Avand in vedere ca nu s-a simtit bine, Calin Popescu Tariceanu s-a adresat medicilor si, mai mult decat atat, si-a anulat toate intalnirile pe care le avea trecute pe agenda acestei prime zile a saptamanii, inclusiv participarea la activitatile Camerei Superioare a Parlamentului.

Anuntul a venit chiar din partea purtatorului de cuvant al Senatului, Andrei Alexandru, care, prin intermediul unui scurt comunicat de presa, postat chiar pe site-ul acestei Camere a Legislativului, ofera si cateva detalii despre motivele care l-au facut pe Calin Popescu Tariceanu sa ia aceasta hotarare, dar si ce recomandari i-au facut politicianului doctorii carora s-a adresat.

„Pe fondul unor activitati politice intense care l-au solicitat fizic in mod deosebit coroborate cu o dieta alimentara hipocalorica, domnul Calin Popescu-Tariceanu a manifestat o stare de slabiciune, motiv pentru care medicii i-au recomandat o reducere temporara a activitatilor si o ajustare a dietei”, precizeaza Alexandru.

Printre activitatile trecute pe agenda de lucru a lui Tariceanu s-a numarat si o conferinta de presa, pe care ar fi urmat sa o sustina, alaturi de colegul sau de la sefia ALDE, Daniel Constantin, luni la pranz, la Senat.

Va reamintim ca zilele trecute, Tariceanu a participat atat la lansari ale candidatilor ALDE la alegerile locale, in diverse zone ale tarii, cat si la discutii cu procurorii DNA Brasov. Acestia din urma au dorit sa il audieze, vineri, ca martor, in dosarul in care sunt cercetati si afaceristul Truica si Paul Philippe al Romaniei.

author avatar
Cristina Stefan
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger