AcasăPoliticaO noua runda de schimbari la nivel de prefecti si subprefecti

O noua runda de schimbari la nivel de prefecti si subprefecti

Guvernul cere ministerelor sa se pregateasca in eventualitatea producerii unor dezastre naturale

Un nou vant al schimbarii la nivel de prefecti a batut, la Palatul Victoria, chiar in cadrul sedintei din aceasta saptamana a Guvernului.

Patru reprezentanti ai Executivului in teritoriu, precum si doi subprefecti au fost inlocuiti din functie in aceasta zi de 13 aprilie. Vizati de schimbari sunt Carmen Crisu, prefect al judetului Giurgiu, Sorin-Adrian Vasilescu – Hunedoara, Nicu-Dumitru Cornoiu, prefectul de Valcea, precum si Nicusor Halici- prefectul Vrancei. De asemenea, au ramas fara functii subprefectii Constantin Toma – Bacau si Robert-Istvan Szilagyi, din Salaj.

La capitolul numiri in functie, lucrurile stau astfel: Zorinel Niculcea este noul prefect al judetului Giurgiu, in timp ce noul reprezentant al Guvernului in judetul Valcea este Radu Renga. De asemenea, Sorin Ionel Florin Hornea este noul prefect al judetului Vrancea. Din dispozitia Executivului, alte patru persoane ocupa, mai nou, functii de subprefect, iar numele lor sunt: Mihaela Maria Albu (Alba), Emilian Dragnea (Arges), Daniela Beclea (Botosani) si Robert-Gergely Vasvari (Salaj).

Aceasta nu este prima runda de schimbari la acest nivel. De la inceputul anului au fost operate mai multe astfel de modificari, ba chiar la un moment dat, in februarie, reprezentantii ALDE i-au cerut premierului sa vina in Parlament, pentru a explica exact criteriile dupa care s-au operat aceste modificari.

author avatar
Cristina Stefan
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger