AcasăPoliticaO noua runda de discutii privind cresterea salariilor profesorilor, la mijlocul lunii...

O noua runda de discutii privind cresterea salariilor profesorilor, la mijlocul lunii viitoare

Hadar, liderul FSLI

Liderii sindicalistilor din Educatie, printre ei si Anton Hadar, liderul Federatiei Sindicale din Invatamantul Superior Alma Mater, dar si  Simion Hancescu, presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI). au fost, luni, la Guvern pentru a discuta in privinta majorarii salariilor angajatilor din Invatamant.

Hadar, liderul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant

O prima etapa a negocierilor dintre sindicalistii din Educatie, care spera ca salariatii din sistemul de invatamant sa primeasca mariri de lefuri, odata ce in Sanatate, s-a anuntat ca de la 1 octombrie vor creste indemnizatiile lunare ale medicilor, a avut loc luni la amiaza.

La finele discutiilor, reprezentantii sindicatelor din Educatie au anuntat ca nu s-au stabilit inca masuri concrete si ca noi negocieri in aceasta chesitune vor avea loc luna viitoare, fie pe 14, fie pe 15 septembrie, insistand, totodata, asupra faptului ca doresc sa angajatii din Invatamant sa fie tratati de la acelasi nivel cu cei din Sanatate. „Am cerut premierului ca lucrurile sa se transeze prin Legea salarizarii. Am reprosat (…) ca au aparut derapaje si (…) am cerut ca Ministerul Muncii sa urgenteze elaborarea Legea salarizarii, sa o depuna in Parlament astfel incat (..) toata lumea sa stie unde se pozitioneaza in grila de salarizare”, a precizat unul dintre liderii sindicalistilor din Educatie, respectiv Simion Hancescu, presedintele FSLI.

Sursa foto: suceavalive.ro

77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger