AcasăPoliticaO noua runda de consultari, luni, la Cotroceni

O noua runda de consultari, luni, la Cotroceni

Presedintele Iohannis a chemat din nou partidele la consultari, la Cotroceni, de aceasta data pe tema Strategiei Nationale de Aparare a Tarii.

Noua runda de consultari- a cincea de la instalarea lui Klaus Iohannis in cea mai inalta fucntie in stat- va avea loc in Sala de Consiliu a Palatului Cotroceni, cu incepere de la orele 18.

Invitatia adresata de catre seful statului liderilor partidelor si formatiunilor cu reprezentare in legislativ a fost lansata in cursul zilei de vineri, inainte ca premierul sa iasa de la discutiile cu procurorii anticoruptie si sa anunte ca e suspect in dosarul lui Dan Sova, pentru ca ulterior sa se afle ca a intrat in vizrul DNA atat pentru fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat, respectiv in intervelul 2007-2008, cat si pentru un presupus conflict de interese, pentur ca l-ar fi numit pe Sova ministru, odata ce a ajuns premier.

Anterior, la Cotroceni au mai avut discutii intre seful statului si reprezenatntii partidelor parlamentare, atat pe subiecutl maririi bugetului destinat Apararii, cat si pe teme considerate de importanta pentru actuala agenda a Legislativului.

sursa foto: Facebook/ Klaus Iohannis

author avatar
Cristina Stefan
71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger