AcasăPoliticaO delegatie a Bancii Mondiale a ajuns la Cotroceni

O delegatie a Bancii Mondiale a ajuns la Cotroceni

In prima parte a zilei de miercuri, seful statului a primit, la sediul Presedintiei, o delegatie a Bancii Mondiale (BM).

UPDATE: Presedintia a anuntat cateva concluzii ale intrevederii, cu accent pe „interesul Bancii Mondiale de a sprijini, in continuare, reformele economice si institutionale care sa sustina dezvoltarea pe termen lung. In acest sens, au fost apreciate rezultatele cooperarii existente pana in prezent intre Romania si Banca Mondiala”.

Totodata, sursa citata precizeaza, printre altele, ca reprezentantii BM au adus in discutie, printre altele, nevoia „dezvoltarii si modernizarii unor sectoare cheie, precum cel al transporturilor, domeniu in care Romania are foarte multe de recuperat”.

–––

Reprezentantii forului mondial sunt condusi de vicepresedintele BM pentru Europa si Asia Centrala, Cyril Muller. Cei patru oaspeti internationali au ajuns la Palatul Cotroceni cu scurta vreme inainte de ora 1, ora programata pentru inceputul intrevederii cu presedintele Iohannis, in prezenta consilierului prezidential Dan Mihalache.

Momentan nu se cunosc foarte multe aspecte cu privire la tematica discutiilor dintre seful statului si delegatia Bancii Mondiale, fiind asteptat ca, la finele intrevederii, Administratia Prezidentiala sa ofere detalii in aceasta privinta, prin intermediul unui comunicat.

sursa foto: presidency.ro

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger