AcasăPoliticaNumarul 2 in PSD: "motiunea va trece cu un scor extrem de...

Numarul 2 in PSD: „motiunea va trece cu un scor extrem de substantial”!

(sursa foto: Facebook)

Senatorul Badalau, presedintele executiv al formatiunii social-democrate, se arata optimist in privinta sortii demersului menit sa il inlature pe Sorin Grindeanu de pe fotoliul de premier, odata ce Guvernul sau a ramas fara sustinerea politica a Coalitiei.

Nicolae Badalau

„Motiunea va trece cu un scor extrem de substantial”, a transmis Nicolae Badalau, de la Parlament, social-democratul mentionand ca sunt peste 20 de alesi ai neamului, apartinand altor formatiuni decat cele care formeaza Coalitia, care vor vota acest demers, miercuri, cand se va face acest pas impotriva Cabinetului Grindeanu.

La randul sau, un alt social-democrat a facut referiri la acest subiect. „Eu zic ca o sa fie peste 250 de voturi la motiune”, a declarat, la randul sau, Marcel Ciolacu, liderul de grup PSD de la Camera.

sursa foto: Facebook/Nicolae Badalau

author avatar
Cristina Stefan
223 afisari

2 COMENTARII

  1. Daca PSD-ul lui Dragnea nu facea greseala de a negocia cu UDMR, credeam ca motiunea va trece avand in vedere ca primeau ajutorul grupului minoritatilor si al altor cativa nemultumiti din alte formatiuni. Acum, cred ca sansele ca motiunea sa treaca sunt tot mai mici, iar Dragnea va incepe sa faca tot mai multe erori. Dorinta de a nu pierde controlul total este prea mare, iar incrancenarea si orgoliul nemasurat va duce tot partidul catre prapastie. Ciudat este comportamentul de turma al decidentilor partidului, care functioneaza perfect dupa zicala „Chiar daca cel mai destept cedeaza primul, eu nu voi ceda niciodata!”. Cred ca acum PSD se poate numi Partidul Dictaturii lui Dragnea. Parca PDD a mai fost in trecut si a disparut, dupa ce liderul (Dan Diaconescu) a fost arestat. Istoria se repeta?

  2. Daca PSD-ul lui Dragnea nu facea greseala de a negocia cu UDMR, credeam ca motiunea va trece avand in vedere ca primeau ajutorul grupului minoritatilor si al altor cativa nemultumiti din alte formatiuni. Acum, cred ca sansele ca motiunea sa treaca sunt tot mai mici, iar Dragnea va incepe sa faca tot mai multe erori. Dorinta de a nu pierde controlul total este prea mare, iar incrancenarea si orgoliul nemasurat vor duce tot partidul catre prapastie. Ciudat este comportamentul de turma al decidentilor partidului, care functioneaza perfect dupa zicala „Chiar daca cel mai destept cedeaza primul, eu nu voi ceda niciodata!”. Cred ca acum PSD se poate numi Partidul Dictaturii lui Dragnea. Parca PDD a mai fost in trecut si a disparut, dupa ce liderul (Dan Diaconescu) a fost arestat. Istoria se repeta?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger