AcasăPoliticaNu vrea sa auda de vreun protest la DNA. Ponta: "ma opun...

Nu vrea sa auda de vreun protest la DNA. Ponta: „ma opun ferm acestei idei”

Odata ce informatia ca este cercetat sub control judiciar, intr-o nou dosar instrumentat de catre procurorii anticoruptie ploiesteni, s-a raspandit fulgerator in spatiul pubic, generand un intreg val de comentarii, printre reactiile aparute este si una menita sa sustina cauza fostului premier Ponta.

Nu oricum, ci pe Facebook, prin intermediul unei pagini special create in acest scop, prin intermediul careia s-a dat startul unei mobilizari menite sa adune doritorii in fata sediului institutiei ce se ocupa cu lupta anticoruptie.

Atat doar ca Ponta le-a transmis public – pe pagina sa de pe aceeasi retea de socializare- faptul ca nu e deloc de acord si ca nu sustine o astfel de initiativa. „Desi cred ca pot fi intentii bune, o asemenea initiativa este total gresita – ma opun ferm acestei idei si ii rog pe toti cei care sunt cu adevarat alaturi de mine (ca si toti cei care mai cred intr-o societate democratica) sa NU protesteze in fata DNA, nu ar ajuta la nimic si ar da un semnal total gresit!”, considera Ponta.

Incercand, asadar, sa calmeze spiritele si sa distruga din fasa o astfel de initiativa, Victor Ponta le-a multumit celor care i-au transmis ca il sustin, reluand, si in finalul postarii sale de joi, faptul ca o astfel de idee nu ar fi deloc oportuna. „Acest sprijin conteaza pentru mine si familia mea – NU insa demonstratii in fata DNA sau a altor institutii publice!”, a conchis Victor Ponta, nu inainte de a puncta ca in opinia sa „Justitie adevarata poate fi facuta doar in sala Tribunalului (nu pe strada, nu la TV, nu in alte locuri)” si ca judecatorii sunt unicii decidenti.

347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger