AcasăPoliticaNu mai e niciun dubiu: Trump e candidatul republicanilor pentru Casa Alba

Nu mai e niciun dubiu: Trump e candidatul republicanilor pentru Casa Alba

Afaceristul care si-a propus sa fie succesorul lui Barack Obama la conducerea Statelor Unite se bucura de tot sprijinul republicanilor in cursa pentru Casa Alba, acest lucru fiind mai clar ca oricand, odata ce a fost desemnat candidat oficial al partidului.

Anuntul oficial in acest sens a fost facut in cursul noptii de marti spre miercuri- ora Romaniei- in cadrul Conventiei Republicane desfasurate in Cleveland, statul Ohio.

Drept urmare, nu mai e niciun fel de dubiu ca miliardarul american care a avut, in ultima perioada cel putin, de cand a pornit in periplu prin SUA, in incercarea de a convinge un numar cat mai mare de compatrioti ca e potrivit sa conduca natiunea americana, o serie de declaratii controversate, este nominalizarea Partidului Republican pentur cursa electorala din toamna.

Sunt mari sanse ca principalul sau adversar politic sa fie Hillary Clinton, sustinuta de Partidul Democrat, dar si de nume importante de pe scena politica americana, printre ele chiar de catre actualul lider de la Washington.

Pana insa sa afle daca sotia fostului sef de la Casa Alba, Bill Clinton, ii va fi sau nu adversar in aceasta cursa, Trump s-a grabit sa isi manifeste incantarea de a fi fost ales in aceasta postura, de candidat al repulbicanilor in cursa pentru prima functie in SUA. „Este o mare onoare sa fiu nominalizarea Partidului Republican pentru Presedintiea Statelor Unite. Voi munci din greu si nu va voi dezamagi”, a recationat Trump, intr-un scurt mesaj postat pe contul sau oficial de Twitter.

sursa foto: facebook.com/DonaldTrump

author avatar
Cristina Stefan
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger