AcasăPoliticaNu crede in "impacarea" Ponta-Dragnea. Ghita: PRU il asteapta pe Ponta ca...

Nu crede in „impacarea” Ponta-Dragnea. Ghita: PRU il asteapta pe Ponta ca presedinte al partidului

Sunt inca sanse ca fostul lider PSD sa treaca in barca PRU. Cel putin asta pare sa fie parerea amicului sau, fost pesedist si, de data recenta, membru al Partidului Romania Unita.

Sceptic in privinta „impacarii” anuntate deunazi, dupa discutiile dintre Ponta-Dragnea, la finele carora fostul premier iesea in fata presei spunand ca i „s-a dat de lucru in PSD”, cu referire la faptul ca i s-a incredintat sa se ocupe de partea de finante publice din cadrul viitorului program de guvernare pregatit de social-democrati, Sebastian Ghita continua sa creada in varianta ca, pana la urma, fostul premier ar putea alege PRU.

Deputatul are si o explicatie pentru aceasta ipoteza si da de inteles ca nu prea crede in sinceritatea actualului presedinte social-democrat, cand vine vorba de Ponta. „Intre Liviu Dragnea si Victor Ponta n-avem inca o solutie definitiva, sa spun asa. Partidul Romania Unita il asteapta pe Victor Ponta in randurile sale si il asteapta ca presedinte al partidului. In momentul in care Victor Ponta va simti ca trebuie spuse in Romania adevaruri mai dure decat cele care pot fi spuse in PSD, sunt convins ca va face pasul sau in momentul in care Liviu Dragnea nu se va tine de cuvant”, a detaliat Ghita, de la Inalta Curte, unde a venit inca din prima parte a zilei, pentru a-si sustine contestarea masurii controlului judiciar.

Va amintim ca Ghita si Ponta sunt suspecti in acelasi dosar aflat in plina ancheta, dar si ca ambii au avut de respectat, intr-o prima faza, o masura similara – aceea de a nu discuta in public aspecte ce tin de cauza de fata. Doar ca fostul prim-ministru a scapat de aceasta interdictie, odata ce Instanta Suprema i-a admis contestatia.

97 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai GHITA ,tata!!!….lasa-NE in pace ,te roaga frumos un pensionar psd-ist!….barem acum ,in campanie ,care sta sa-nceapa!…PONTA ramane la NOI ,nu tot „il mai aburi”sa vina la voi,la PRU!!…avem multe de facut ,fata de voi …omul a spus destul de clar la TV ca se apuca de munca in PSD, sa devenim ce-am fost recent…..adica la Guvernarea tarii!..are dreptate cand spune ca intr-un an ,cu tehnocratii in VICTORIEI ,s-a DISTRU totul ,ce incepuse bine…..NU mai avem timp de certuri,cand dusmanul sta cu ochii pe noi!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger