AcasăPoliticaNoul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, la Cotroceni. Depune azi juramantul

Noul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, la Cotroceni. Depune azi juramantul

Cabinetul Ciolos are un nou ministru, in persoana lui Vlad Voiculescu, tanarul care pana cum ocupa functia de director de cabinet al Ancai Dragu, aflata in fruntea Ministerului Finantelor.

UPDATE: Vlad Voiculescu a depus juramantul, la Cotroceni, in prezenta presedintelui tarii si al Camerei Deputatilor, dar si a premierului Ciolos, acesta din urma fiind cel care, dupa cum se stie deja, l-a propus pentru aceasta functie.

Asadar, seful statului a acceptat sa il numeasca pe Voiculescu in fruntea Ministerului Sanatatii, semnand, in cursul primei parti a zilei, decretul de numire in functia de ministru. Urmatorul pas pe care acesta din urma il va parcurge va fi cel al depunerii juramantului. Ceremonie care, din cate aflam din directia Administratiei Prezidentiale, se va desfasura in mai putin de doua ore si jumatate, la Cotroceni.

Asadar, Vlad Voiculescu se va afla la sediul Presedintiei, alaturi de seful statului, de cel al Guvenrului, de presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, dar si de noii sai colegi din Executiv, incepand cu ora 14, cand va avea loc ceremonia prin care se va alatura, oficial, echipei guvernamentale.

sursa foto: Facebook/Ministerul Finantelor

author avatar
Cristina Stefan
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger