AcasăPoliticaNoul Guvern depune juramantul in aceasta seara

Noul Guvern depune juramantul in aceasta seara

(foto: Facebook)

Peste aproximativ doua ore, la Palatul Cotroceni va incepe ceremonia in cadrul careia noua echipa guvernamentala va depune juramantul de investitura, ca un ultim pas de natura tehnica necesar oficializarii instalarii noilor ministri la Palatul Victoria.

Atat Ciolos, cat si cei 22 de ministri propusi de catre premierul tehnocrat pentru a face parte din Cabinetul sau vor fi prezenti, asadar, la Cotroceni, unde, in prezenta sefului statului, vor jura pe Biblie si pe Constitutie ca vor respecta prevederile acestei legi supreme a statului, dar si restul legilor tarii.

Din cate a anuntat in urma cu foarte scurt timp Administratia Prezidentiala, ceremonia de depunere a juramantului de investitura in functie a membrilor Guvernului va avea loc, cu incepere de la ora 19, in sala Unirii, de la Cotroceni.

Va reamintim ca rezultatului votului dat de alesi pe marginea formulei ministeriale propuse de Ciolos, dar si a programului sau de guvernare, a aratat ca au fost 389 de voturi „pentru”, 115 „impotriva” si doua abtineri si avand in vedere ca, pentru a fi investit, Executivul ar fi avut nevoie de minimum 274 voturi.

sursa foto: facebook/Klaus Iohannis

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger