AcasăPoliticaNoul Cod Fiscal a fost adoptat. Reactia lui Victor Ponta!

Noul Cod Fiscal a fost adoptat. Reactia lui Victor Ponta!

Victor Ponta

In conditiile in care deputatii au votat, miercuri dupa-amiaza, in favoarea aprobarii noului Cod Fiscal, dar si a Codului de Procedura Fiscala, chiar daca se afla la recuperare, in Turcia, dupa operatia suferita la picior, atributiile sale de premier fiind preluate, interimar, de Gabriel Oprea, Victor Ponta a tinut sa transmita un mesaj, ca reactie la aceasta veste din sectorul economic.

Victor Ponta

Folosind contul sau oficial de Facebook, Victor Ponta s-a aratat incantat de rezultatul votului deputatilor, in calitate de camera decizionala in privinta acestui proiect legislativ. „A fost adoptat noul Cod Fiscal!!! Sunt un premier mandru si fericit – USL si-a indeplinit azi TOATE promisiunile economice si sociale!!!”, suna mesajul transmis, de la Istanbul, de catre liderul PSD.

Anterior, prin intermediul aceleiasi retele de socializare, Victor Ponta isi exprimase regretul ca nu se afla in tara, pentru a vota noul Cod Fiscal propus de actualul Guvern, si a carui principala prevedere este aceea a scaderii TVA-ului cu 5%, de la 1 ianuarie anul viitor, mai precis a revenirii la cota de 19%, cat era in urma cu cinci ani. „Regret ca nu pot fi azi la acest vot istoric, dar le multumesc anticipat tuturor colegilor deputati care vor participa si vor sustine azi acest Nou Cod Fiscal!!!”, scria, in urma cu doar cateva ore, premierul Ponta, pe Facebook.

Va amintim ca proiectul legislativ amintit a primit, in Camera Deputatilor, 306 voturi „pentru”, doua „impotriva” si o abtinere.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger