AcasăPoliticaNoua majoritate, cu pantalonii in vine la vot

Noua majoritate, cu pantalonii in vine la vot

Desi a avut ce pune in locul liberalilor, pesedistii au probleme cu noua majoritate, care da deja rateuri la votarea legilor organice.

De cand cu noua majoritate, PSD a inceput sa sufere, atat la Camera, cat si la Senat, de absenteita

Odata facut parastasul USL-ului, PSD se loveste de lipsa cvorumului – boala cronicizata deja in Parlamentul dambovitean. Ultimul scandal pe tema s-a consumat ieri, in Camera Deputatilor, unde presedintele de sedinta, Viorel Hrebenciuc, s-a vazut nevoit sa ”doseasca” legea prin care sefii Departamentelor de informatii si de inzestrare din cadrul MApN urmau sa fie numiti de premier si nu de ministrul de resort, ca pana acum. Realizand ca nu majoritatea nu are destui deputati in plen, Hrebenciuc a facut legea ”uitata”, dar a fost prins de opozitie, care a facut un scandal monstru pe tema.

Desi raportul putere – opozitie este mai favorabil PSD-ului la Senat, lucrurile nu stau nici aici mai bine, dovada in acest sens fiind SMS-ul trimis de Ilie Sarbu tuturor senatorilor PSD: ”Din cauza faptului ca avem mereu probleme in asigurarea cvorumului la votul final pe legi organice in fiecare marti, ora 12.30, va transmit ca NU SE MAI ADMIT ABSENTE, doar in cazurile exceptionale si anuntate in prealabil”. Ramane insa de vazut daca furiosul SMS ii va convinge pe parlamentarii PSD sa piarda mai mult timp la locul de munca.

author avatar
Simona Badulescu
620 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger