AcasăPoliticaNoua ironie la adresa lui Zgonea: Trei saptamani, Zorro se mai joaca...

Noua ironie la adresa lui Zgonea: Trei saptamani, Zorro se mai joaca putin prin Parlament

Ajungandu-se la subiectul posibilei revocari din functie a actualului presedinte al Camerei, fostul social-democrat Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea n-a pierdut ocazia sa mai arunce o sageata in directia fostului presedinte executiv al PSD-ului.

Mentionand faptul ca in cursul zilei urmatoare ar urma sa fie depusa documentatia necesara parcurgerii unui nou pas in vederea inlocuirii din functia de conducere pe care o ocupa Zgonea la Parlament, Dragnea a mai lansat o intepatura in directia fostului sau coleg de partid, facand aluzie la o fotografie pe care Zgonea a postat-o pe contul sau de Facebook, avand chipul acoperit de masca lui Zorro.

Insa pe langa faptul ca a glumit asociind numele presedintelui Camerei cu legendarul personaj, Dragnea a explicat faptul ca sunt putine sanse ca inlocuirea la nivelul sefiei acestui for sa se poata produce inaintea acelerilor locale, avand in vedere ca alesii neamului sunt concentrati pe campania electorala. „Realist vorbind, este practic imposibil pana la alegerile locale pentru ca si la deputati o sa fie aproape la fel ca la senatori pana la alegerile locale, deci nu cred ca vor mai putea fi adusi in plen, sa fie prezenti toti pentru aceasta actiune. Trei saptamani de zile, Zorro se mai joaca putin prin Parlament, pana cand o sa-l revocam”, a conchis seful PSD.

author avatar
Cristina Stefan
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger