AcasăPoliticaNoua cerere a DNA-ului atrage o replica dura. Udrea: "Incearca sa scape...

Noua cerere a DNA-ului atrage o replica dura. Udrea: „Incearca sa scape de cucuveaua mov”

Nici nu s-a aflat bine de noua solicitare inaintata de la nivelul conducerii Directiei Nationale Anticoruptie, via Parchetul General, catre Camera Deputatilor, ca Elena Udrea, direct vizata de acest demers, a si dat o replica transanta.

Mesajul este cu trimitere directa si cat se poate de transanta la sefa DNA-ului. „Kovesi incearca sa scape de cucuveaua mov, folosindu-se de mine! Nimic nou!”, considera Elena Udrea, care isi continua explicatia utilizand termeni categorici si, sa le spunem, neaosi: „De cate ori este in criza de imagine, apeleaza la dosare si acuzatii sonore: la adresa mea, a lui Ponta, Blair etc. De data aceasta, rahatul in care se afla nu poate fi acoperit nici daca m-ar lapida personal!”

Tot in cadrul mesajului postat pe Facebook, deputata se arata contrariata de unele aspecte mentionate, in detaliu, in comunicatul DNA prin care se face cunoscuta cererea procurorilor in cazul sau, pentru suspiciuni de instigare la luare de mita, in privinta aceleiasi campanii de dinaintea alegerilor prezidentiale, de acum 7 ani. „Instigare la luare de mita, in campania electorala din 2009, in dosarul unde deja m-au acuzat de spalare de bani. Desi de la momentul chemarii mele la DNA acum doua saptamani nu s-a mai intamplat nimic, abia acum cer urmarirea penala pentru aceste presupuse fapte. De ce nu au cerut atunci??? Pentru ca acum era nevoie de ceva care sa acopere cucuveaua mov”, e de parere Udrea.

Va amintim ca aceasta cucuvea mov este trimiterea facuta, recent, de catre deputatul Sebastian Ghita catre o presupusa adresa de mail, una privata, pe care ar fi folosit-o sefa DNA.

312 afisari

1 COMENTARIU

  1. Doamna Udrea va dau sfat lasati-o mai moale cu critica la dna. Kovesi nu sunteti in masura chiar dvs. sa faceti critici, lasa-ti pe alti. Pt. ce ati facut toata gasca lui Basescu indiferent ca ati fost sau nu impicata direct ati recunoscut ca s-au furat bani cu saci pt, campania electorala si aum veniti cu nerusinare si spuneti ca nu dvs. ati coordonat campania, dar ati stiut totul nu ? Atunci lasati-ne doamna si cereti sa spuneti tot la DNA nu la Kovesi , dati toata gasca bani inapoi si nu va mai cramponati si va victimizati continuu. Nu va crede nimeni, vreti sa iesim noi in strada ca DNA sa-si faca datoria, o sa facem si acest lucru .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger