AcasăPoliticaNorica Nicolai, sufocata ca Adina Valean e mai populara ca ea

Norica Nicolai, sufocata ca Adina Valean e mai populara ca ea

Norica Nicolai, furioasa foc dupa ce Adina Valean a fost aleasa, cu sprijinul europarlamentarilor PDL, copresedinte al delegatiei Romaniei din cadrul PPE

Norica Nicolai il acuza pe Crin Antonescu ca ”i-a pacalit” pe liberali sa aprobe trecerea PNL de la ALDE la PPE, mintindu-i ca vor deveni populari pe 3 iunie.

Norica Nicolai, furioasa foc dupa ce Adina Valean a fost aleasa, cu sprijinul europarlamentarilor PDL, copresedinte al delegatiei Romaniei din cadrul PPE

Revelatia a lovit-o pe Nicolai dupa ce Adina Valean, sotia fostului lider al PNL, a fost aleasa, luni, co-presedinte al delegatiei Romaniei din cadrul PPE, alaturi de europarlamentarul PDL Theodor Stolojan. Ba mai mult, Sorin Frunzaverde spune si ca Valean ar putea ajunge si vicepresedinte al Parlamentului European, din moment ce, cu ajutorul europarlamentarilor PNL, Romania are a sasea delegatie nationala, din punct de vedere numeric din PPE.

Adina Valean

”Ieri (luni – n.r.) s-a constituit delegatia Romaniei in grupul PPE, care este formata din 15 membri, asta inseamna si cei sase membri ai PNL. Practic, de facto, asta consfiinteste apartenenta noastra la PPE”, explica vicepresedintele PNL, Frunzaverde. Indignata de ascensiunea Adinei Valean (ajunsa sotie a unui simplu membru al PNL dupa demisia consortului Crin Antonescu din fruntea partidului), Norica Nicolai reclama in schimb afilierea fara acte-n regula in PPE: ”Suntem tot membri ALDE, am fost pacaliti de Antonescu!”. O pacaleala care tine insa doar de birocratia inerenta unei astfel de afilieri politice, dupa cum explica purtatorul de cuvant al PPE Kostas Sasmatzoglou: ”Procesul (de aderare a PNL – n.r.) a fost demarat, asa cum am spus, toata lumea a salutat cererea, nu a intrebat nimeni de ce si cum, toti au fost pozitivi. Ne asteptam ca procesul de afiliere sa fie finalizat la urmatoarea Adunare Politica a PPE, cea care ia acest gen de decizii si care este prevazuta in septembrie”.

author avatar
Victor Paun
1.395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger