AcasăPoliticaNorica Nicolai si Renate Weber - excluse din PNL!

Norica Nicolai si Renate Weber – excluse din PNL!

Biroul Permanent National al PNL a decis, ieri, excluderea celor doua europarlamentare, pe motiv ca au refuzat sa se inscrie in PPE.

Apropiata pe vremuri de Crin Antonescu, a ajuns persona non grata in PNL

Desi PNL a decis, in urma iesirii din USL si apropierii de PDL, sa se inscrie in Partidul Popular European, cele doua europarlamentare liberale, Norica Nicolai si Renate Weber au ales sa ramana membre ale grupului ALDE din PE. Refuzul de a-si urma colegii liberali in PPE s-a soldat, ieri, cu excluderea din partid. ”Am luat act de aceasta decizie a colegilor mei din PNL. Consider in continuare ca am procedat corect din punct de vedere politic atunci cand am ramas in ALDE”, a comentat Nicolai decizia conducerii PNL. ”Asta este, as fi vrut sa am o discutie cu colegii din partid. Eu am trimis un mesaj de explicare si am primit o somatie, un deadline.

Plateste fidelitatea fata de ALDE cu calitatea de membru PNL

Nu e vorba numai ca nu am discutat cu colegii, e vorba si de faptul ca PNL a purtat toate negocierile cu PPE intr-o forma netransparenta, ca am fost pusi in fata unui fapt implinit”, a confirmat si Renate Weber ca este la curent cu masura luata de BPN. Conform regulamentului PE, cele doua vor fi de acum inainte europarlamentari independenti.

 

author avatar
Simona Badulescu
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger