AcasăPoliticaNorica Nicolai: Ponta sa se dea cocos si pe gardul PSD

Norica Nicolai: Ponta sa se dea cocos si pe gardul PSD

Norica Nicolai considera ca premierul este nedrept cu ministrii PNL

In timp ce colegii sai de partid ii  bat obrazul pentru ca este mult prea ingaduitor cu ministrii PNL, liberalii tipa cat ii tine gura ca sunt  „persecutati” de Victor Ponta.

Orice ar face, Victor Ponta nu reuseste sa-i impace si pe liberali si pe social-democrati
Norica Nicolai considera ca premierul este nedrept cu ministrii PNL

Inainte sa-i critice in public pe liberali, seful Executivului ar trebui sa analizeze cu atentie prestatia pesedistilor. „Sfatul” vine din partea vicepresedintelui PNL Norica Nicolai, care i-a atras atentia lui Victor Ponta ca nu poate ingradi libertatea de exprimare a ministrilor pentru a nu-i supara pe partenerii externi. „Intr-o coalitie exista intotdeauna si un anumit tip de orgolii. Sunt destui ministri socialisti care ar trebui certati, dar premierul prefera s-o faca numai cu ministrii liberali”, a afirmat Nicolai. Declaratia acesteia vine la doar o zi dupa ce premierul l-a mustrat in prezenta presei pe ministrul Culturii, liberalul Daniel Barbu. „Sa stiti ca afirmatia asta pe care domnul Barbu a facut-o («Germania incearca sa exporte un model de disciplina fiscala nepotrivit», n.r)  se face din ce in ce mai des la Bruxelles si la Strasbourg de catre foarte multi lideri europeni (…). Ca liberal mi-e greu sa accept ca libertatea de exprimare poate fi ingradita de dragul unor relatii diplomatice. Domnul Daniel Barbu a vorbit ca om politic”, a mai spus Norica Nicolai.

Ghise, eroul PNL-ului

Desi s-au delimitat de declaratiile lui Ioan Ghise, care i-a cerut lui Victor Ponta sa demisioneze din functia de prim-ministru, liberalii isi aplauda colegul pe la colturi. Brusc, Ghise a fost ridicat la rangul de erou, pentru simplul fapt ca a avut curajul sa-i spuna ceea ce gandesc mai toti penelistii. „Are dreptate Ioan Ghise.  In loc sa coabiteze cu noi, Ponta coabiteaza cu dusmanul. Cum sa mergem in teritoriu sa le explicam acest lucru oamenilor care au votat pentru debarcarea regimului Basescu?”, a declarat un senator PNL, citat de site-ul pesurse.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
447 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger