AcasăPoliticaNini Sapunaru, pariul lui Crin Antonescu pentru Ministerul Transporturilor

Nini Sapunaru, pariul lui Crin Antonescu pentru Ministerul Transporturilor

Desi mai sunt trei zile pana cand Crin Antonescu, presedintele PNL, va anunta pe cine propune drept ministru al Transporturilor, se pare ca liderul PNL si-a ales deja pariul.

Initial s-a spus ca variante ar fi Radu Stroe, actualul ministru de Interne, si Sorin Mandrutescu, presedintele Camerei de Comert romano-americane. Totusi, se pare ca niciunul dintre cei doi nu intra in calculele lui Crin Antonescu.

Pariul liderului PNL este deputatul Nini Sapunaru, cel care a si confirmat informatia intr-o interventie avuta la Romania TV. Nini Sapunaru s-a declarat incantat de propunerea primita si a sustinut ca ia in calcul inclusiv posibilitatea ca Traian Basescu, presedintele Romaniei, sa nu valideze numirea sa in functie.

Nini Sapunaru va deveni oficial numele propus de PNL pentru preluarea Ministerului Transporturilor abia duminica, dupa intrunirea Biroului Politic National al PNL.

Nini Sapunaru (50 de ani) a fost director general al Directiei Generale a Vamilor (1997-2000), este membru PNL din 1990 si este deputat de mai bine de un deceniu.

sursa foto: qmagazine.ro

author avatar
Cristi Ionita
386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger