AcasăPoliticaNicusor Dan isi anunta demisia

Nicusor Dan isi anunta demisia

Daca seara trecuta a vuit in zvon privind intentia lui Nicusor Dan de a pleca din fruntea USR-ului, o confirmare a faptului ca exista tensiuni la varful Uniunii a venit, joi dimineata, chiar din partea liderului formatiunii.

Doar ca de aceasta data pare sa fie vorba despre o demisie din USR, si nu doar din postura de presedinte al partidului. Cel putin asta se intelege din mesajul postat de Nicusor Dan pe contul sau oficial de Facebook, mesaj care suna astfel: „azi (joi-n.r) de la ora 14 la sediul grupului parlamentar al USR din Camera Deputatilor voi sustine o conferinta de presa in care voi detalia si voi explica demisia mea din USR”.

Ramane, asadar, de vazut daca Dan isi va mentine decizia si, daca da, ce anume l-a determinat sa faca acest pas in lateral, la doar doua saptamani de cand fusese reales in postura de sef al USR. Si in ce masura se confirma, practic, zvonurile cum ca totul ar avea legatura cu pozitionarea partidului in privinta schimbarii Constitutiei in cazul redefinirii conceptului de familie traditionala.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger