AcasăPoliticaNicusor Dan acuza un "linsaj mediatic care se permanentizeaza"

Nicusor Dan acuza un „linsaj mediatic care se permanentizeaza”

Nicușor Dan, trafic de influență și bășcălie ieftină. Plângerile la DNA pe numele său îl lasă rece: „Le-a luat ceva curaj să intre în clădirea aia” / Sursa FOTO: facebook.com

Liderul Uniunii Salveaza Romania se considera o victima. Victima a unui „linsaj mediatic” indreptat nu doar asupra sa, ci si a formatiunii pe care o conduce.

Desi initial pare ca supararea lui Nicusor Dan se indreapta catre mai multe televiziuni, pana la urma descoperim ca politicianul arata cu degetul catre un singur nume, cel al Antenei 3, mentionand si situatii care i-au starnit nemultumirea.

Pana sa va prezentam, in intregimea sa, postarea de pe Facebook in care sunt trecute toate aspectele care l-au deranjat pe liderul USR, mentionam si momentul care ar fi declansat, in opinia lui Dan, aceste „atacuri”, cum sunt ele numite. Si anume acela in care USR si-a spus parerea despre OUG 13.

Iata mesajul:

„Am devenit, eu si USR, victimele unui linsaj mediatic care se permanentizeaza la posturile TV care au o practica indelungata in denigrare. Observ ca atacurile s-au intensificat dupa ce ne-am opus Ordonantei 13 si legii gratierii si ma astept ca ele sa continue.

USB, ulterior USR, a fost primul partid din Romania care si-a facut publice sursele de finantare. In numele transparentei sunt dator sa lamuresc toate acuzatiile formulate in spatiul public si sa zadarnicesc, astfel, incercarea de a semana indoiala cu privire la buna noastra credinta.

Afirm cu responsabilitate ca am respectat legea si ca aceasta campanie dusa impotriva noastra este pentru a ne murdari. Nu cred ca e intamplator faptul ca, in conditiile in care Autoritatea Electorala Permanenta a solicitat clarificari de la toate partidele politice, asa cum admite public, se vorbeste doar despre noi.

AEP a decis rambursarea catre USR a 500 000 de lei, din suma de aproximativ 650 000 de lei solicitata dupa campania electorala pentru alegerile locale din Bucuresti, ceea ce inseamna ca, pentru suma returnata, nu au existat niciun fel de neclaritati. AEP nu ne-a rambursat aproximativ 150.000 de lei pentru patru motive. Pentru fiecare din aceste motive am facut o contestatie.

Principala acuzatie adusa ieri seara de Antena 3 se refera la suma de 90.000 de lei care a fost stransa prin donatii online, printr-o platforma specializata. AEP ne-a reprosat faptul ca donatiile ar veni de la o asociatie, desi ea era doar intermediarul si al doilea repros, ca aceasta asociatie a perceput un comision. In opinia noastra, nu este nimic ilegal. USR a depus documentele care atesta calitatea de intermediar al asociatiei si copiile dupa cartile de identitate ale donatorilor.

O alta acuzatie se refera la suma de 215.000 lei plati pentru publicitatea pe Facebook, care ne-a fost restituita integral de AEP, aceasta fiind dovada ca sursele de finantare si cheltuielile au fost legale si ca documentele prezentate de noi au clarificat nelamuririle AEP.

Antena 3 a pus sub semnul intrebarii si credibilitatea firmei care a gestionat contabilitatea USB in campania electorala. Aceasta face parte din reteaua Nexia International o companie globala de contabilitate si consultanta financiara, cu o reputatie solida care poate fi confirmata de o simpla cautare pe Google.

Foarte probabil atacurile vor continua vehement in zilele urmatoare. Noi vom continua sa raspundem transparent si deschis asa cum am facut intotdeauna”.

author avatar
Andrei Coman
304 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ah, Doamne, Nicusor este o victima. Au tabarat pe el toate fortele nevazute ale raului si vor sa il distruga. Adica il cauta unii pe la buzunare sa vada ce si cum si, hop, e un complot de-a dreptul interstelar, de o nemernicie nemaintalnita. Neicusorule, pe Basescu il vaneaza astia de 20 de ani, i-au cotrobait si prin closet, i-au pus microfoane pana si sub curul lui fiesa (la propriu)l-au scotocit si l-au umplut de toate mizeriile posibile, l-au injurat, l-au amenitat (cu puscaria, cu moartea, cu tot ce poate debita o minte)dar niciodata nu s-a prezentat in fata poporului ca o curva speriata de nu stiu cine. Vrei sa fii in politica? Atunci invata sa fii barbat si lasa muierismele pentru alea de pe centura. Asculta, e un sfat sincer.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger