AcasăPoliticaNicusor Constantinescu ramane in arest la domiciliu

Nicusor Constantinescu ramane in arest la domiciliu

Seful suspendat al Consiliului Judetean Constanta nu scapa de arestul al domiciliu. Magistratii Curtii de Apel Constanta au respins atat solicitarea sa privind plasarea sub control judiciar, cat si pe cea a procurorilor DNA, care cereau arestarea preventiva a social-democratului.

Dupa ce saptamana trecuta judecatorii Tribunalului Constanta au dispus masura arestului la domiciliu in cazul lui Nicusor Constantinescu, in dosarul „Centrul Militar Zonal”, in conditiile in care acesta cerea sa fie plasat sub control judiciar, cum se intamplase anterior, iar procurorii anticoruptie cereau arestarea preventiva, pentru 30 de zile, a sefului CJ Constanta, ambele parti au facut apel.

Iar marti, Curtea de Apel Constanta, care a judecat aceste cereri, a respins ambele solicitari, deciziile instantei fiind definitive. Drept urmare, Nicusor Constantinescu ramane in arest la domiciliu in dosarul amintit.

Va amintim ca Nicusor Constantinescu a fost suspendat din fruntea Consiliului Judetean Constanta pe 24 februarie, din ordinul prefectului Ion Constantin, ca urmare a faptului ca, pe 20 februarie, social-democratul fusese arestat preventiv, intr-un dosar in care DNA il acuza, printre altele, de abuz in serviciu si conflict de interese.

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger