AcasăPoliticaNicusor Constantinescu in conflict cu ministrul Liviu Voinea: ”Daca nu ia masurile...

Nicusor Constantinescu in conflict cu ministrul Liviu Voinea: ”Daca nu ia masurile corecte, il schimbam!”

Nicusor Constantinescu nu este multumit de prestatia ministrului Bugetului

Ministrul Bugetului, Liviu Voinea, si-a pus in cap mai toti presedintii de Consilii Judetene, dupa ce le-a cerut acestora sa-si plateasca repejor arieratele.

Nicusor Constantinescu nu este multumit de prestatia ministrului Bugetului

Primul care a luat foc dupa ce a citit circulara de la Guvern a fost social-democratul Nicusor Constantinescu, seful CJ Constanta.

Liviu Voinea cere autoritatilor locale sa-si plateasca imediat arieratele

”Voinea nu ne poate da noua ordine, doar nu poate comanda un ministru numit unor alesi. Nu se poate sa ordone nimeni de la Bucuresti, ca nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu, sa ordone unul si toti sa execute pana jos. (…)  Ii sugerez sa reduca fiscalitatea in Romania, sa intre mai multi bani la buget pentru a plati arieratele. Domnii Voinea, Chitoiu sunt in echipa USL si daca nu inteleg ca orizontul de asteptare este urias, cine nu este in stare sa faca ce a promis sa plece. Nu esti in stare sa dai gol, iei gol si pleci infrant. Asta e viata. Daca nu iau masuri o sa-i schimbam, ce sa facem”, a declarat Constantinescu, citat de gandul.info.

Premierul sare in apararea lui Voinea

Presedintele CJ Constanta a fost insa temperat chiar de premierul Victor Ponta, care a afirmat ca ministrul Bugetului are tot sprijinul lui. ”Arieratele nu sunt ale autoritatilor locale catre guvernul central. Autoritatea locala are datorii catre prestatorii care au efectuat lucrari. Nu trebuie sa dea nimic guvernului. Plata despre care vorbim sunt bani de la guvern catre autoritatile locale. De aceea ministrul Bugetului, care da banii la autoritatile locale, e normal sa spuna eu iti dau, te rog frumos plateste arieratele”, a explicat Ponta.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger