AcasăPoliticaNicusor Constantinescu, dus cu ambulanta la instanta: Sunt luat ca infractorii

Nicusor Constantinescu, dus cu ambulanta la instanta: Sunt luat ca infractorii

UPDATE: Curtea de Apel Constanta a admis, vineri seara, cererea procurorilor DNA Constanta de arestare a lui Nicusor Constantinescu.

De la spitalul constantean in care a fost internat recent, presedintele suspendat al Consiliului Judetean a fost dus direct la instanta, cu o ambulanta.

Nicusor Constantinescu a fost scos pe targa si urcat intr-o salvare care l-a transportat la cladirea in care se aflau magistratii care au judecat, in cursul acestei zile de vineri cererea DNA emisa pe numele politicianului. Din imaginile surprinse de presa locala se poate observa faptul ca ambulanta a fost secondata pana la Curtea de Apel Constanta de o duba a jandarmilor.

Dupa cum era de asteptat, situatia in care s-a aflat nu i-a picat deloc bine politicianului de la malul marii. „Sunt pregatit. Oricum m-am externat acum doua ore, dar vad ca a fost nevoie de un mandat de aducere. Nu inteleg de ce. (…) Sunt luat ca infractorii, asta e Romania anului 2016”, a fost auzit spunand presedintele CJ Constanta, in momentul in care a fost scos din spital, Constantinescu adaugand ca a avocatul sau ar fi anuntat reprezentantii instantei ca urma sa vina singur in sala de judecata.

Va reamintim ca deunazi, DNA anunta ca solicita instantei – in speta Curtii de Apel Constanta- arestarea preventiva a politicianului aflat la momentul de fata sub control judiciar, masura luata in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu. „Propunerea de arestare preventiva a fost formulata ca urmare a faptului ca inculpatul Constantinescu Nicusor Daniel a incalcat in mod repetat una din obligatiile impuse prin Incheierea din 05.12.2014, emisa de Curtea de Apel Constanta, prin care s-a dispus inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu masura preventiva a controlului judiciar si anume aceea de a se prezenta la instanta de judecata ori de cate ori era chemat” mentionau procurorii, intr-un comunicat.

sursa foto: reporterntv.ro

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger