AcasăPoliticaNicu Paun, in pericol sa fie repatriat fortat de Zgonea!

Nicu Paun, in pericol sa fie repatriat fortat de Zgonea!

Invitat de Valeriu Zgonea sa se alature parlamentarilor care vor vizita India in aceasta luna, Nicu Paun a refuzat, acuzand totodata ”repatrierea”  sa fortata.

Nicu Paun spune ca a-l invita pe el in India echivaleaza cu o ”repatriere fortata”

Rara avis in Parlamentul dambovitean, unde alesii se dau in vant dupa orice deplasare externa, reprezentantul romilor, deputatul Nicu Paun, tine sa fie exceptia de la regula. Ca dovada, el a refuzat hotarat sa faca parte din delegatia de cinci parlamentari care va vizita (gratuit!) India, intre 15 si 18 decembrie a.c. La fel de adevarat este ca invitatia facuta de Zgonea era una cu schepsis , din moment ce, de fiecare data cand se formeaza o astfel de delegatie, obiceiul este sa faca parte din ea si un reprezentant oficial al etniei in cauza, respectiv deputatul care reprezinta minoritatea. Iar cum India este tara de bastina a romilor, se intelege de ce Valeriu Zgonea considera indispensabila prezenta lui Nicu Paun.

Situatia a fost evaluata total diferit de Paun, care nu numai ca a refuzat propunerea lui Zgonea, dar l-a si luat peste picior pe presedintele Camerei Deputatilor, caruia i-a reprosat ca urmareste sa-l ”repatriezeze fortat”.

author avatar
Simona Badulescu
2.169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger