AcasăPoliticaNicolaescu, dispus sa explice asta si procurorilor: Ghita mintea, probabil. Nu exista...

Nicolaescu, dispus sa explice asta si procurorilor: Ghita mintea, probabil. Nu exista praf de proba

Cele 400.000 de doze de vaccin produse la Institutul Cantacuzino vor ramane in stocul de rezerva, a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

O data ce numele sau a aparut vehiculat in cazul celui mai nou dosar in care este cercetat fostul deputat, printre altele ale unor ex-ministri de la care s-a speculat ca fostul deputat Ghita ar fi cerut bani de la o firma de IT pentru presupuse interventii, liberalul Nicolaescu a simtit ca e cazul sa faca unele lamuriri.

Eugen Nicolaescu

„Recunosc ca am ramas foarte surprins, stiind ca nu am avut niciodata niciun fel de relatie cu Sebastian Ghita, dar absolut niciun fel de relatie -nici oficiala, nici neoficiala. Deci in consecinta eu nu pot sa spun decat ca Sebastian Ghita mintea probabil in stanga si in dreapta ca da, ca sa poata sa-si rezolve propriile probleme. Altceva nu am ce sa va spun, pentru ca nu stiu”, a declarat Eugen Nicolaescu.

Mai mult, liberalul a subliniat ca, in niciunul dintre cele doua mandate ale sale in fruntea MS, „Ministerul Sanatatii nu a avut niciun mandat de informatizare”, acestea fiind atributul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Totodata, liberalul a lasat sa se inteleaga ca nu a fost audiat de procurori, dar ca, daca acest lucru s-ar intampla, ar avea ocazia sa lamureasca lucrurile. „As vrea sa ajung in fata procurorilor si sa spun adevarul”, sustine Nicolaescu, adaugand ca nu crede ca se va intampla asta. „Nu au de ce, nu exista, banuiesc, praf de proba sau de dovada”, a subliniat liberalul, nu inainte de a puncta ca „procurorii nu-si pierd vremea cu prostiile lui Ghita”.

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger