AcasăPoliticaNicolae Robu renunta la conducerea PNL Timis

Nicolae Robu renunta la conducerea PNL Timis

Continua demisiile la nivelul conducerii liberale, pe fondul esecului de la parlamentare.

Dupa ce la inceputul saptamanii, Alina Gorghiu isi depunea mandatul din postura de sefa unica a PNL-ului, urmare a rezultatului slab obtinut de formatiune la recentele alegeri legislative, gestul sau fiind urmat si de alti liberali cu functii de conducere, cea mai recenta decizie in aceasta privinta apartine primarului Timisoarei.

Nicolae Robu, liderul filialei Timis a PNL-ului, unde a candidat Alina Gorghiu, la Senat, a decis sa renunte la conducerea organizatiei locale. Si a facut un anunt in acest sens seara trecuta, prin intermediul unei declaratii de presa, deranjat de faptul ca propunerea sa, formulata la inceputul saptamanii – cea privind demisia „in masa” a sefilor de filiale care au obtinut la alegeri mai putin de 30% din voturi – nu a avut efectul scontat. Ca urmare a propriei hotarari, Robu va ramane doar cu calitatea de membru al PNL. „Desigur, voi exercita, inca, functia de Presedinte, pana cand conducerea nationala imi va comunica incetatea mandatului, eventual simultan cu numirea unui presedinte interimar si sper ca acest lucru sa se intample cat mai grabnic. Decizia este irevocabila”, a anuntat Robu.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
451 afisari

2 COMENTARII

  1. AOLEUUUU….MUICA!!…ce facusi nene ROBULE?….demisionasi din asa functie politica?…o lasasi pe madam GORGHIU demisionara?….i-a furat cineva sendvisul?…eu ,un pensionar sect 5 ,NU as mai primi-o nici in sector ,la ce campanie de tata la piata, a facut!!!…..l-a batut la „popularitate si pe VANGHELIE!!!…un om ca matale ,ar fi de mare folos ,langa ALDE alaturi de PSD ,pe bune…..esti un liberal apropiat ca valoare de adevaratul liberal TARICEANU !!!….ce-i trebuie traditionalului PNL „afundatura” in marea PPE-ului european?…te zgarie pe ureche definitia acestuia!!!…ar trebui PPE-ul sa intre in PNL -ul BRATIENILOR !!!….ganditi-va bine si faceti pasul catre ALDE mai repede si poporul iti va fi recunoscator!….

  2. D-le Robu,osul ti a alunecat din mana ??Ai ,ochit ,alta oportunitate ??Halal de educatia ,matale!!!Grabnic si irevocabil vei gasi un alt ciolan!Esti frate cu Dinu Paturica???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger