AcasăPoliticaNicolae Paun, sub control judiciar/decizia nu e definitiva

Nicolae Paun, sub control judiciar/decizia nu e definitiva

Deputatul e la un pas sa scape de arestul preventiv, odata ce magistratii Instantei Supreme au respins, in cursul acestei zile, cererea procurilor anticoruptie de a-i prelungi cu alte 30 de zile mandatul de arestare preventiva.

Nicolae Paun ar urma sa fie cercetat in libertate, dar sub control judiciar, potrivit RealitateaTV. Cum decizia nu este, insa, una definitiva, Nicolae Paun mai are de asteptat pana sa afle daca poate parasi Arestul Central.

Abia daca procurorii vor contesta hotararea dispusa astazi de catre judecatorii Inaltei Curti, iar aceasta contestatie va fi respinsa, parlamentarul aflat in fruntea Asociatiei „Partida Romilor Pro Europa” va putea parasi asa-numitul „Beci Domnesc”, unde se afla de luna trecuta.

Va reamintim ca aceasta masura a controlului judiciar – cea mai blanda din randul celor preventive – a fost dispusa in cazul lui Paun in dosarul in care e acuzat de coruptie in privinta folosirii unor fonduri europene. In aceeasi cauza mai sunt cercetate si alte persoane, printre care si un alt deputat.

author avatar
Cristina Stefan
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger