AcasăPoliticaNicolae Paun: Nu votez bugetul pe 2014!

Nicolae Paun: Nu votez bugetul pe 2014!

Nemultumit ca Executivul a taiat bani de la biserici, Nicolae Paun nu va vota bugetul pe 2014

In semn de protest fata de  gaura pe care Executivul a produs-o in fondurile Secretariatului de Stat pentru Culte, deputatul Nicolae Paun a anuntat ca nu va vota bugetul pe 2014.

Nemultumit ca Executivul a taiat bani de la biserici, Nicolae Paun nu va vota bugetul pe 2014

Ipocriti. Asa ii caracterizeaza Nicolae Paun, presedintele Comisiei drepturilor omului, culte si minoritati, pe demnitari, in frunte cu Victor Ponta. ”Stiu sa se afiseze la toate hramurile si sarbatorile religioase, doar ca sa castige capital electoral.  Inclusiv premierul merge sa sarute moastele Sfintei Parascheva si ale Sfantului Dimitrie cel Nou. Dupa ce si-au asigurat cateva voturi in plus, uita cu desavarsire de cultura si religia acestui neam”, a afirmat deputatul minoritatii rome. Acesta a povestit ca a avut o surprinza neplacuta atunci cand a constat ca din fondurile pentru intretinerea lacaselor de cult si manastiri au disparut nu mai putin de 32 de milioane de lei, bani care au fost transferati, fara nicio explicatie plauzibila, la Secretariatul General al Guvernului.

”La Comisia pentru drepturile omului, culte si minoritati s-a prezentat bugetul pentru Secretariatul de Stat pentru Culte. Pe cifre vorbind, din 37 de milioane de lei, cat avea Secretariatul pentru intretinerea lacaselor de cult si monumentelor istorice , in noua formula, Guvernul aloca doar 5 milioane. O suma infima, care nu foloseste la nimic. Restul banilor au fost mutati la SGG pentru «diverse». In aceste conditii, comisia a a refuzat sa dea aviz pe bugetul Secretariatului de Stat pentru Culte”, a mai precizat Paun.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger