AcasăPoliticaNicolae, nemultumit de organizarea Congresului si dispus sa renunte la ideea de...

Nicolae, nemultumit de organizarea Congresului si dispus sa renunte la ideea de a candida la sefia PSD

Initiativa lui Serban Nicolae a esuat in prima faza

Abia ce apucase , Liviu Dragnea sa declare, joi in jurul pranzului, ca nu si-ar dori sa apara si alte retrageri ale intentiilor in privinta candidaturilor la sefia PSD, dupa cea a lui Robert Negoita, pentru ca ar vrea sa existe o competitie pentru acest fotoliu, ca s-a aflat ca senatorul Serban Nicolae, unul dintre cei doi candidati care isi mentineau intentia de a lupta pentru sefia PSD, e tare nemultumit de regulile de organizare a Congresului in cadrul caruia se afle noua conducere a partidului. Mai mult, acesta se declara dispus sa renunte la intentie.

Asadar, tensiunea pare a fi pe zi ce trece tot mai mare in randul social-democratilor. In conditiile in care, seara trecuta, primarul Negoita anunta ca isi retrage intentia de a candida la prima functie in PSD, idee pe care abia ce apucase sa o exprime public, la pachet cu o serie de intepaturi la adresa lui Liviu Dragnea si a premierului Ponta, un alt pesedist care vestise inca de zilele trecute ca vrea sa intre in lupta pentru sefia partidului se declara dispus sa faca un pas in spate.

De aceasta data este vorba despre senatorul Serban Nicolae, care se declara nemultumit de organizarea Congresului de luna viitoare, cerand schimbarea procedurilor de vot. Pesedistul a trecut aceste nemultumiri intr-o scrisoare pe care a trimis-o mai-marilor partidului in fruntea caruia se afla Dragnea. Si desi, intr-o prima faza s-a crezut ca acest demers s-ar traduce cu o retragere a lui  din cursa, Nicolae a lamurit, la Antena 3, ca inainte de a decide ce face asteapta un raspuns de la destinatarii scrisorii.

Acuzand, printre altele, lipsa de transparenta, precum si „inventarea” unei proceduri nefamiliare social-democratilor care, peste circa trei spatamani, sunt asteptati sa voteze noul lider al PSD, Nicolae se declara dispus sa nu mai candideze la Congres, daca „pretul” pentru aceasta decizie a sa ar insemna „revenirea la normalitate” in privinta chestiunilor reclamate anterior. „Organizarea Congresului si a alegerilor pentru functiile de conducere la nivel national este profund viciata, nestatutara si confuza. Astfel, intr-un mod netransparent, se inventeaza, o procedura cu totul noua, necunoscuta si nefamiliara membrilor de partid chemati sa voteze”, noteaza Nicolae in scrisoarea respectiva.

foto: facebook

author avatar
Cristina Stefan
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger