AcasăPoliticaNicolae Badalau si Adrian Tutuianu, la DNA

Nicolae Badalau si Adrian Tutuianu, la DNA

Fost manager al unui spital din Capitală, trimis în judecată

Atat presedintele executiv al PSD-ului, cat si seful Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI-ului au venit luni dimineata la DNA.

UPDATE 10.35: Tutuianu a iesit de la DNA, declarand ca a fost citat „saptamana trecuta, marti”. Acesta a explicat ca audierea a avut legatura cu o lucrare publica. „Priveste fapte ale altora (…) am spus ce am avut de spus, am consemnat intr-o declaratie de-o pagina si jumatate”, a punctat senatorul. Intrebat daca a ramas cu calitatea de martor in aceasta cauza, acesta a raspuns: „da, sigur”.

Primul care a ajuns in fata anchetatorilor anticoruptie a fost numarul 2 in cadrul formatiunii social-democrate, Nicolae Badalau. Despre aceasta prezenta a senatorului, fost sef al Consiliului JUdetean Giurgiu, in fata procurorilor, a precizat ca a avut calitate de martor, insa fara a mentiona daca e vorba despre un dosar nou sau despre unul mai vechi.

Cateva zeci de minute mai tarziu, la DNA a intrat si senatorul Adrian Tutuianu. Despre parlamentarul PSD, la randul sau fost sef de CJ, nu se cunosc detalii cu privire la cauza si la calitatea in care a fost chemat sa dea explicatii.

author avatar
Cristina Stefan
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger