AcasăPoliticaNemultumirile lui Dragnea dupa amanarea bugetului

Nemultumirile lui Dragnea dupa amanarea bugetului

Liviu Dragnea: Soros a finanțat răul în România

Dupa cum era de asteptat, liderul PSD n-a primit deloc bine vestea ca s-a amanat aprobarea, in sedinta de Guvern, a proiectului bugetului, care era asteptat deja la Parlament, pentru parcurgerea procedurilor de urmat in vederea adoptarii. Mai nou, votul final ar putea fi dat nu saptamana viitoare, cum era preconizat, ci urmatoare, undeva pe marti.

„N-am reusit sa inteleg notiunea termenului de celeritate, de azi pana marti (…) toti asteptam pana marti, dupa sedinta CSAT-ului”, a subliniat ironic Dragnea, cu referire la anuntul din directia Cotrocenilor pe acest subiect, in care s-a utilizat aceasta formula. (DETALII AICI).

Fara sa treaca deloc cu vederea faptul ca avizul CSAT este unul consultativ, aspect mentionat nu doar o data, seful PSD a tinut sa mentioneze ca Guvernul a luat decizia corecta sesizand acest for, dar si ca „toti membrii CSAT sunt in Bucuresti” si ca ar fi fost suficient timp ca sedinta consiliului sa aiba loc chiar in cursul acestei zile.

Totodata, aducand in vedere faptul ca „bugetul este construit responsabil”, Dragnea a continuat, adaugand ca „orice intarziere pentru bugetul de stat nu ajuta nimanui, de ce s-a ajuns la aceasta decizie mi-e foarte greu sa inteleg”.

Va amintim ca dupa ce s-a aflat de programarea sedintei CSAT pentru martea viitoare, premierul a anuntat, la randul sau, ca va convoca o reuniune a ministrilor sai „imediat” dupa ce se va fi incheiat intrunirea de la Cotroceni, prezidata, confirm cutumelor, de catre seful statului. (DETALII AICI)

author avatar
Cristina Stefan
503 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai bine vezi ca ai cozi de topor,acoperiti in guvern,care au facut tot posibilul sa intarzie bugetul de la finalizare.Sigur te asteptai ca marele sascaz sau balegar sa-si urmeze interesul personal nu pe cel national al finalizarii si adoptarii bugetului de stat,pardon de colonie.Mergi pe calea impaciuitoare in continuare,o sa ai numai castig de cauza pentru ca balegarul este prea interesat de propria persoane,este prost sfatuit sau nu ia in considerare indicatiile stapanilor sai,care l-au impins in fotoliul de guvernator.Marele balegar a sunat-o pe mamita si a rugat-o sa-l sustina in lupta sa contra coloniei sau coruptiei,fiind ultimul reazem pe care se poate baza jiltul sau de grof(groh?) sau gubernator ori ce se considera cu emfaza in prezent.

  2. Domnule Dragnea, ai sa-ti pierzi credibilitatea in fata electoratului foarte curand daca nu veti intelege ca suspendarea si demiterea nazistului infractor de case Iohannis se impune tot foarte curand. Ce mai asteptati ? Tot repetand aceeasi fraza ca guvernul isi vede de treaba inainte si nu se impiedica de presedintele, dusman al poporului roman, deveniti fanfaron si electoratul va va sanctiona drastic, cu mult inainte de a-l sanctiona pe nazistul Iohannis.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger