AcasăPolitica"Neinspirata decizie". Basescu crede ca alta ar fi trebuit sa fie tema...

„Neinspirata decizie”. Basescu crede ca alta ar fi trebuit sa fie tema referendumului

Printre personajele scenei politice care au comentat pe marginea deciziei anuntate, la primele ore ale zilei curente, din directia Presedintiei, in privinta referendumului, se numara si predecesorul lui Klaus Iohannis la Cotroceni.

Concret, aducand drept argument faptul ca documentul adresat de primul om in stat Parlamentului – ca un pas procedural impus de declansarea procedurilor de convocare a consultarii populare – a fost trimis chiar in ziua in care marcam 158 de ani de la Mica Unire, Traian Basescu crede ca altul ar fi putut sa fie subiectul referendumului. „Daca tot voia anuntarea referendumului de ziua Micii Uniri, mai bine ii chema pe romani la un referendum pe tema Unirii cu Republica Moldova”, e de parere Basescu, fostul numar 1 in stat adaugand, intr-o postare pe internet, ca astfel „macar aveam un raspuns ferm al poporului roman la elucubratiile lui Dodon” (DETALII AICI).

Cat priveste tema aleasa, pana la urma, pentru consultarea publica, despre care s-a tot comentat in ultimele ore ca nu face nici macar o referire la termenul de „gratiere”, atat de mult invocat de presedinte in sustinerea unui astfel de demers (DETALII AICI), seful PMP atrage atentia asupra unor aspecte tehnice. „Neinspirata decizie. Tema referendumului, anuntata de Presedintele Iohannis, este inscrisa si in Strategia de Securitate Nationala aprobata de CSAT, adoptata prin vot de Parlament chiar la solicitarea Domnului Iohannis, dar se afla si in Strategia Anticoruptie pentru perioada 2016-2020, adoptata prin HG chiar de Guvernul Ciolos”, subliniaza Basescu pe Facebook.

author avatar
Cristina Stefan
120 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nea Basescule, mai las-o jos cu unirea cu Moldova, ca ne-ai plictisit destul. Pune-i pe moldoveni sa faca referendum, ca sa te calmezi naibii odata. Ca daca facem noi (si iese ca vrem – desi s-ar putea sa ai surprize) si mai si trecem la fapte, se cheama „viol si agresiune”. Si asta aduce tancurile rusesti la Bucuresti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger